Den korrekte måde at slette Facebook-beskeder på din iPhone

Mange iPhone-brugere ønsker at slette Facebook-beskeder af en eller anden grund. For de fleste Facebook-brugere er det ret nemt at slette beskeder på iOS-enhederne. Faktisk er der ingen kompleks proces at følge for at slette Facebook-beskeder. Det minder stort set om at slette e-mail-beskeder eller andre mediefiler på din iPhone. Men hvis du har brug for det slette Facebook-beskeder i massevis, eller slet en enkelt tråd, her er en omfattende guide. I en nøddeskal kan du betragte denne artikel som en omfattende manual til at slette Facebook-beskeder. Ud over det indeholder denne artikel praktiske tips og advarsler, du skal overveje, når du sletter FB-beskeder.

Segment 1. En omfattende guide til sletning af Facebook-beskeder på iPhone

Fra i dag bruger et stort antal brugere over hele kloden Facebook Messenger-appen til at kommunikere. De bruger det til at kommunikere med deres kære, venner og kolleger. Af en eller anden grund vil de måske slette nogle af disse beskeder. Du skal dog vide, at de slettede beskeder stadig findes i modtagerens indbakke. I stedet fjerner den kun din besked fra din indbakke. De beskeder, du sletter fra din indbakke, kan heller ikke gendannes, da de slettes fra Facebook-systemet.

Selvom der er et mobilwebsted og en iOS-app til Facebook, tillader de ikke sletning af beskeder. I stedet skal du bruge Facebook Messenger-appen for at slette dem. Men hvis du ikke behøver at slette disse meddelelser teknisk, kan du overveje muligheden Arkivering.

A. Sådan sletter du en individuel Facebook-besked ved hjælp af Messenger-appen på iPhone

Lad os tage et kig på, hvordan du sletter individuelle Facebook-beskeder fra din iPhone ved hjælp af Messenger-appen.

I. Start Facebook Messenger-appen på din iPhone. Denne respektive app er tilgængelig på startskærmen på iPhone, medmindre du har ændret den. Faktisk er det et spørgsmål om at trykke på ikonet for at starte det.

II. Efter at have tappet på appen, bliver du nødt til at vælge den meddelelse, du skal slette.

III. Nu skal du placere fingeren på beskeden og holde den, indtil der vises en menu. Når menuen vises, skal du trykke på “Slet”. Umiddelbart vil meddelelsen blive slettet fra din historie.

slet facebook-beskeder ved hjælp af Messenger-appen

B.Sletning af en hel samtale fra Facebook-messenger

Når du udfører denne opgave, skal du være ekstra forsigtig. Med et enkelt tryk kan du slette en hel Facebook-samtale. Med et enkelt stryg forsvinder hele samtalen. Her er, hvordan du gør det på den rigtige måde.

I. Først skal du finde den samtale, du har brug for at slette. Du skal rulle ned på listen over samtaler og finde den nøjagtige samtale, der skal slettes. Når du har fundet samtalen, skal du ikke åbne den. I stedet skal du skubbe den respektive samtale mod venstre.

II. Nu får du to muligheder - enten til "Slet" eller "Arkiver". Da du skal slette samtalen, kan du vælge "Slet". Og det er det!

C. Sletning af en hel samtale på din computer

Hvis du bruger computeren til at logge ind på Facebook og har brug for at slette nogle samtaler, er det sådan her.

I. Log først ind på din Facebook-konto og find den samtale, du skal slette. Det kan du gøre ved at åbne indbakken på din Facebook-side. Vælg den samtale, der skal slettes.

II. Når du har valgt den samtale, du skal slette, skal du klikke på Gearknappen. Derefter skal du vælge indstillingen "Slet samtale". På samme måde kan du slette ethvert antal samtaler en efter en.

slet facebook-beskeder på computer

Sletter nogen af ​​ovenstående metoder Facebook-beskeder på modtagerens boks?

Du skal vide, at ovenstående metoder ikke tillader dig at slette de meddelelser, du sendte til modtagerens indbakke. Faktisk vil modtageren ikke engang vide, at du har slettet meddelelserne.

Du vil måske også gerne vide mere om de bedste Facebook messenger spion apps.

Segment 2. Er der en måde at huske de beskeder, du har sendt via Facebook Messenger?

Der er praktisk talt ingen måde at huske en besked, du har sendt via Facebook messenger. Du kan dog overveje at tage nogle forholdsregler for at undgå at sende utilsigtede beskeder på Facebook. Her er sådanne forholdsregler, du bør overveje.

Du bør konfigurere privatlivsindstillingerne for din Facebook Messenger mere sikkert. Afhængigt af typen af ​​privatlivsindstillinger kan sikkerhedsniveauet for din Facebook-sikkerhed variere. Sådan ændrer du standardindstillingerne for privatliv og beskytter dit privatliv.

Når du logger ind på din Facebook-konto ved hjælp af din iPhone, vil du kunne se fanen "Privatlivsindstillinger". Du vil finde en mulighed kaldet "Hvem kan se mine ting". Hvis du overlader "Hvem kan se mine ting" til offentligheden, vil uanset de ting, du poster, være synlige for offentligheden. I dette tilfælde, hvis du poster noget ved et uheld, vil det være synligt for offentligheden med det samme. Dette er en relativt risikabel tilgang. Du kan ændre disse indstillinger til indstillingen "Kun mig". Derefter vil de ting, du poster, kun være synlige for dig. Senere, hvis du ønsker at vise dem til offentligheden, kan du dele det offentligt.

Selvom du kan slette Facebook-beskeder på din iPhone, vil beskederne eksistere i modtagerens indbakke. Teknisk set kan du ikke fortryde en sendt besked. Derfor, når du sender private beskeder, skal du være meget forsigtig.

Men hvis du har sendt en besked, som du ikke skulle have sendt, er der meget lidt, du kan gøre. Hvis du kan aktivere flytilstand, inden meddelelsen forlader din iPhone, vil meddelelsen ikke blive leveret. Du skal dog være hurtig nok til at tænde for flytilstand, inden meddelelsen går ud. Moderne iPhones har dog funktioner, så du kan skifte flytilstande.

Segment 3. Sletning af alle data på iPhone permanent og fuldstændigt

Selv efter at du har slettet data på din iPhone ved hjælp af den almindelige sletningsproces, kan dataene gendannes. Selv de private data, du sletter (f.eks. Beskeder, billeder og videoer), kan gendannes. Hvis du planlægger at donere eller genanvende din iPhone, skal du slette alle data, hvor der ikke er spor. Dette er, når du bliver nødt til at finde et godt værktøj, der permanent kan slette dine følsomme data.

Bare fordi du sletter en tekstbesked, en note, et billede eller et videoklip, er du ikke helt sikker. Enhver kan gendanne sådanne personlige data fra din iPhone og misbruge dem. Derfor er det altid vigtigt at stole på kraftfuld og effektiv dataslet.

Det bedste værktøj, vi kan anbefale for at udføre en sådan opgave, er dr.fone iOS-data viskelæder.

Selvom der er masser af værktøjer til at slette data fra din iOS-enhed, fungerer kun nogle værktøjer som lovet. dr.fone iOS-data viskelæder er et kraftfuldt værktøj, der nødvendigvis kan hjælpe dig med at slette alle typer data. Denne respektive software er i stand til at slette iPhone og slette alle personlige data på iPhone fuldstændigt. Efter sådan en sletningsproces er din telefon helt fri for gamle, følsomme data.

slette facebook beskeder med dr.fone

Mest bemærkelsesværdige funktioner i dr.fone - iOS Data Eraser

Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner, der er forbundet med dr.fone iOS-data viskelæder.

  • Dette softwareværktøj kan scanne og forhåndsvise alle de private data, der er tilgængelige på din iPhone gratis.
  • Det kan kontrollere både tidligere slettede og eksisterende følsomme data
  • Registrer et stort antal filtyper
  • Det leveres med en virkelig brugervenlig grænseflade, der letter funktionen til at slette 1-klik
  • Vær kompatibel med iOS-enheder såsom iPhone, iPad og iPod touch
  • Let at installere software, der ikke har nogen irriterende tilføjelser

Derudover kommer denne software fra en pålidelig leverandør, der tilbyder forskellige andre værktøjer til at optimere iPhones. Denne software har allerede modtaget et stort antal brugeranmeldelser, der roser dens funktionalitet. Samlet set, dr.fone Data viskelæder (iOS) er et supereffektivt softwareværktøj, der kan beskytte dit privatliv.

Få dr.fone - Data Eraser (iOS)

Jason

Jason

Fremragende softwareekspert med speciale i software- og applikationstests, foretage sammenligninger, researche og elsker at blogge, skrive anmeldelser, videotutorials og lignende.